Vánoční večírky, narozeninové oslavy & firemní akce v restauraci

Rezervace prostor

Večírky či firemní párty vybízejí k uzavřené společnosti a naše zdobené rautové stoly jsou k tomu jako dělané. V případě výběru stravování formou slavnostního rautu a od 25 osob uzavřeme restauraci pouze pro Vás. Celková kapacita 70 míst. Bavte se nerušeně!

Privátní salonek

Přejete si pouze soukromí při vašem srazu přátel nebo menší oslavě formou servírovaného menu či á la carte? Pak je tento prostor vhodný právě pro Vás. Slavnostní tabule je samozřejmostí. Kapacita 27 míst.

Návrh menu

Slavnostní servírované 3-chodové menu. Na přání je možné sestavit i jiné dle vašich chutí či cenového budgetu.

Předkrm

Tatarák z telecí svíčkové, sušený žloutek, křenová majonéza, rozpečená bruschetta

Hlavní chod

Lososovitý pstruh, jemně zadělávaná kapusta s máslovými brambory a rybím velouté s oříšky

Dezert

Ananasové carpaccio, mátový cukr, zakysaná smetana

á Kč 620,-

777 955 790

Přijímáme hromadné rezervace i mimo běžnou otevírací dobu, neváhejte nás kontaktovat.

Petra Švadlenová, info@lacinkanaflorenci.cz

Slavnostní raut

Neomezená konzumace.
Na přání je možné sestavit i jiné dle vašich chutí či cenového budgetu.

Předkrm založený na stole

Sušená hovězí šunka s polníčkem a Pecorinem

Předkrmové mísy

Kuřecí galantina se špenátem a slaninou
Variace sýrů zdobených hroznovým vínem
Uzeninové zrcadlo z českých, moravských a maďarských salámů a klobás

Teplý bufet

Pečený losos v listovém těstě
Konfitované kachní stehno
Hovězí ragú na víně
Plněné kuřecí prso se sušenými rajčaty a slaninou

Přílohy

Pečené grenaille na rozmarýnu
Bramborové pyré
Bramborové šišky se strouhankou
Slaninové lívance

Saláty

Fresh salát s ořechy, smetanový dresink, parmazán
Zelný salát s kajenským pepřem
Zeleninový salát s baby mozzarellou a cherry rajčátky

Variace dezertů

Piškotová roláda s vanilkovým krémem
Panna Cotta

Variace pečiva

á Kč 750,-